Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 19 Απρ 2019 Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας , Από τη Θεωρία στην Πράξη / Παράσχος Μανιάτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

 

Από τον εκδοτικό οίκο ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ κυκλοφόρησε το βιβλίο του Επίκουρου Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) Παράσχου Μανιάτη με τίτλο «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ». Είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδεται αμιγώς επί του θέματος από Έλληνα συγγραφέα. To παρόν βιβλίο ασχολείται ενδελεχώς και εμπεριστατωμένα με το επιστημονικό πεδίο της Διοίκησης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain Management - SCM).

Στα επιμέρους Κεφάλαια του βιβλίου αναλύονται διεξοδικά οι σύγχρονες θεωρίες της Διοίκησης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και δίδονται πληθώρα παραδειγμάτων από παγκόσμιες και μη εμπορικές εταιρείες επί του θέματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι με την χρήση και την επεξεργασία στατιστικών στοιχείων δίδονται λυμένα υπολογιστικά παραδείγματα, καθώς επίσης και λυμένα προβλήματα με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Τα τελευταία χρόνια το γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (SCM) σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη και γι’ αυτό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα στον ευρύτερο χώρο του Μάνατζμεντ. Σε αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, το επιστημονικό πεδίο SCM υπάρχει σαν ανεξάρτητη  ειδικότητα τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο και όχι μόνο σαν μεμονωμένο μάθημα. Δηλαδή, οι φοιτητές λαμβάνουν τίτλους σπουδών επί του αντικειμένου SCMσε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Το παρόν βιβλίο μπορεί να αποτελέσει σύγγραμμα σε Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, κ.λπ., σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο στα πλαίσια του ανάλογου μαθήματος, καθώς επίσης χρήσιμο βοήθημα σε σύμβουλους επιχειρήσεων ή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί  αυτοτελώς και ως σύγγραμμα στο μάθημα της «Διοίκησης Παραγωγής και Υπηρεσιών» 

Εκδόσεις DaVinci  2018

ISBN : 9789609732291

Φόρτωση ...