Ξεκινώντας με την Python 2η βελτιωμένη έκδοση /Tony Gaddis

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 9789609732369

Παλιά τιμή: 75,00  

Τιμή: 67,50

Κερδίζετε : 7,50 (10%)
-10%
Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα

Το βιβλίο αυτό είναι μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες του προγραμματισμού με τη γλώσσα Python. Η Python είναι εύκολη στην εκμάθηση, υποστηρίζει τα περισσότερα  προγραμματιστικά μοντέλα

και παρέχει πολλές δυνατότητες στους προγραμματιστές, για αυτό και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Επιτρέπει στους αναγνώστες να κατανοήσουν τις βασικές προγραμματιστικές έννοιες, χωρίς την περίπλοκη σύνταξη που θα μπορούσε να δυσκολέψει τους αρχάριους και τους προετοιμάζει για τη μετάβαση σε πιο πολύπλοκες γλώσσες.  Με τις γνώσεις που αποκτούν από τη χρήση της Python, οι φοιτητές αποκτούν αυτοπεποίθηση ως προς τις προγραμματιστικές τους ικανότητες και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τη λογική πίσω από την ανάπτυξη προγραμμάτων υψηλού επιπέδου.

 

Στο βιβλίο αναλύονται οι δομές ελέγχου, οι συναρτήσεις, οι πίνακες και οι δείκτες, πριν από τα αντικείμενα και τις κλάσεις. Κάθε κεφάλαιο εξετάζει μία ή περισσότερες θεματικές ενότητες που παρέχουν βήμα-προς-βήμα ανάλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος και δείχνουν στον φοιτητή τον τρόπο επίλυσής  του.  Όπως και σε όλα τα βιβλία του συγγραφέα, κάθε κεφάλαιο περιέχει απλά και ευκολονόητα τμήματα κώδικα, συνοπτικά και ρεαλιστικά παραδείγματα, επεξηγήσεις με έμφαση στη λεπτομέρεια, καθώς και πληθώρα ασκήσεων.

 

Το  βιβλίο είναι ιδανικό για ένα εισαγωγικό μάθημα προγραμματισμού ή για ένα μάθημαπρογραμματιστικής λογικής και σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας ως γλώσσα προγραμματισμού την Python.

 

----------------------

 

Ο Tony Gaddis είναι ο κύριος συγγραφέας της σειράς συγγραμμάτων “ΞεκινώνταςΜε...”. Έχει διδακτική εμπειρία σχεδόν δύο δεκαετιών σε μαθήματα επιστήμης υπολογιστών, κυρίως στο Κολέγιο Haywood. Είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός που έχει επιλεγεί στο παρελθόν ως “Καθηγητής της Χρονιάς” στο Κολέγιο  της Βόρειας Καρολίνας και έχει λάβει το βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία από το National Institute for Staff and Organizational Development των ΗΠΑ. Η σειρά “Ξεκινώντας Με...” περιλαμβάνει εισαγωγικά βιβλία που καλύπτουν τις γλώσσες C++, JavaTM, Microsoft® Visual Basic® , Microsoft® C#® , Python® , Alice και App Inventor,  καθώς και τον Λογικό Προγραμματισμό και Σχεδίαση, όλα δημοσιευμένα από τις εκδόσεις Pearson. Περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά τα βιβλία μπορεί κανείς να βρει στη διεύθυνση www.pearsonhighered.com/gaddisbooks.

 

 

Ο Μιχάλης Δρακόπουλος και ο Ντίνος Φερεντίνος, που έκαναν τη μετάφραση και επιμέλεια του βιβλίου αυτού, έχουν μεγάλη διδακτική εμπειρία σε μαθήματα προγραμματισμού και επιστήμης υπολογιστών, κυρίως στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχουν επίσης μεταφράσει το βιβλίο “Το MATLAB στην Υπολογιστική Επιστήμη και Τεχνολογία – Μια Εισαγωγή” των Charles Van Loan και Daisy Fan (Εκδόσεις Da Vinci, 2

9789609732369
Tony Gaddis
Μιχάλης Δρακόπουλος & Ντίνος Φερεντίνος
DA VINCI Μ.Ε.Π.Ε
Βελτιωμένη
2020
Μαλακό εξώφυλλο
17*24
Φόρτωση ...